NEVŞEHİR(MHA) Son yıllarda Nevşehir’in en aktif Kadın STK’larının başında gelen Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Nevşehir Belediyesinin gösterdiği hassasiyete teşekkür etti.

Söz konusu program doğrultusunda Nevşehir Belediyesinin ilimizde 50 bayanı istihdam ettiğini ve bayanların ailelerine de çok önemli bir destek sağladığını belirten Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, gösterilen bu hassasiyetin kendileri açısından büyük bir öneme sahip olduğuna değindi.

Demirbilek, “Toplum Yararına Çalışma Programı doğrultusunda Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Zira ilimizde gerçekten çalışmaya ihtiyacı bulunan 509 tanımızı belediye bünyesinde istihdam imkanı sağladılar. İş-Kur İl Müdürlüğümüzün öncülüğünde yapılan bu projede kadınlarımıza da bu denli yer verilmesi bizleri mutlu etti. Kadınlarımızla görüşüyoruz Belediyemizin kendilerine sunduğu iş koşullarından memnunlar ve evlerine ekmek götürebilmenin sevincini yaşıyorlar. İş Kur İl Müdürlüğümüze de ilimizde böyle bir projeyi yürüttükleri için teşekkür ediyorum” dedi.