Kapadokya ve Ürgüp sevdalısı Ömer Nair konuya ilişkin FİB Haber Merkezinin sorularını cevapladı…Nair; Turizm haftası çerçevesinde, Ortahisar Fatih İlk Öğretim Okulundan öğrencilerimizle Kızılçukur vadisinde çöp topladık …Güzelim bölgemizi çöplerle kirletmeyelim. Devrent vadisinde,Paşabağlarında mağlesef aynı sıkıntı.Sadece orada tezgahı olan kişilerin sorumluluğunda değil.Ziyaretcilerimizin de sorumluluğu var.Yedikleri içtiklerini çöp konteynırına atmaları konusunda dahada hassas olmalarını arzuluyoruz.Gençlerimiz sağolsunlar bizlerden daha duyarlılar dedi.
Aslan yattığı yerden belli olur diyen Öğrencilerde Öncelikle bu anlamlı kampanyanın öncüsü Ömer Nair beye teşekkür ediyoruz.Şuan inanın tarifi mümkün olmayan bir mutluluk içerisindeyiz.
Özellikle şunuda ifade etmeden geçemeyeceğiz,Değerli büyüklerimiz çöplerini attığı gibi içtikleri alkol bira şişelerinide etrafa gelişi güzel bir şekilde atmalarına anlam veremiyoruz.Bu kadar duyarsızlık olamaz.Lütfen biraz daha duyarlılık gösterelim.Hem yöre insanı olarak kendimizi hemde Yöremizi KApadokyamızı Ortahisarımızı Ürgübümüzü hak ettiği gibi tanıtalım dediler...
Bu örnek kampanyanın diğer turizm beldelerindede devam etmesini diliyor FİB Haber Merkezi olarak bizde Başta Ömer Nair ve Tüm Otahisar Fatih İlköğretim okulu öğrencilerini tebrik ediyoruz.