Kapadokya’nın İlk Ve Tek Elektrikli Araç Sarj İstasyonunu Sadece Kapadokya Hill Hotel & Spa’da Yer Alıyor.

Ankara, Konya, Mersin Gibi Yakın İllerden Gelmek İsteyen Elektrikli Araç Sahipleri Bugünden İtibaren Kapadokya’da Araçlarını Sarj Edebilecekler.

Ayrıca Otel Yetkililerinden Tolga Bey Elektrikli Araç Sahipleri Otelimizde Yapacakları Minumum 2 Gece Ve Üstü Konaklamlarında Bu Üniteden Ücretsiz Yararlanabileceklerini İfade Ettiler.

300 İla 500 Km Arasında Menzili Olan Elektrikli Araç Sahipleri Güzel Atlar Ülkesi Olan Kapadokya Seyahatlerinde Herhangi Bir Sarj Ünitesi Olmadığı İçin Gelemezlerken Şimdi İse Bu İmkanı Kapadokya Turizmine Faaliyete Geçiren Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ve Başarılı İş Adamı Sn. Musa Ertaş, Bu Hılzı E-Sarj Ünitesi Le Sorunu Ortadan Kaldırıyor.

Sadece Elektrikli Araçlar Değil Yanı Sıra Hybrid Araçlarında Sarj Edilebildiği Bu Sarj Ünitesi Doğaya Ve Çevreye Yayılan Gazlarında Önüne Geçmiş Oluyor.
Elektrikli Araçların 45 Dakika İle 1 Saat İçerisinde Boş Bataryanın Dolumunu Sağlayan Bu Hılzı E-Sarj Ünitesi Halka Açık Bir Şekilde Kapadokya Hill Hotel & Spa Otoparkında Yer Alıyor.

Bu İmkanı Kapadokya Turizmine Getiren Ve Sağlayan Başaralı İş Adamı Sn. Musa Ertaş’a Fib Haber Ajansı Olarak Teşekkürlerimizi Sunuyoruz. Ertaş Grubundan Daha Önce Planlamasını Yaptığı Ve Başarılı Bir Şekilde Faaliyete Geçirmiş Olduğu Blokbims Fabrikasındaki Güneş Enerji Sistemide Yine Aynı Şekilde Takdirlere Şayandı.
12:21'de www.fibhaber.tv'de izleye biliriniz