KAPADOKYA HAVALİMANINDA  HATIRA ORMANI OLUŞTURULDU
Nevşehir-Kapadokya Havalimanı Müdürlüğünce, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nün 81. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle 500 adet çam ve sedir ağacı dikilerek Hatıra Ormanı oluşturuldu.

25 Mart 2014 tarihinde, Havalimanı Müdürü Mehmet MUSLU, Havalimanı Müdür Yardımcısı Mustafa KONCA ve çalışanların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programda, daha önceden yerleri hazırlanan çam ve sedir ağaçları dikildi. Ayrıca Havalimanında bulunan bodur ağaçların budamaları ve bakımları yapıldı. Fidan dikiminin  ardından çalışanlara ikramda bulunuldu.

Havalimanı Müdürü Mehmet MUSLU yaptığı açıklamada: “ Bugün Kuruluşumuzun 81. Kuruluş Yıldönümü kapsamında 500 ağacı toprakla buluşturuyoruz.  Önceki yıllarda dikimi gerçekleştirilen 5000 ağaca bugün 500 ağaç daha ilave ederek Havalimanımızda bugüne kadar 5500 ağacın dikimini gerçekleştirmiş oluyoruz. Kısa bir süre önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen, ülkemizde ilk 10 Havalimanı arasına girerek Yeşil Kuruluş (Green Company) sertifikası alan Havalimanımız, katı atık yönetimi, arıtma sistemlerinde olduğu gibi doğaya duyarlılık, ağaçlandırma konusunda da çok aşama kaydetmiştir.” dedi.  MUSLU konuşmasının devamında, ağaç dikimine katılan tüm personeline teşekkür ederek, proğram sona erdi.