Travel Expo Ankara 2017 Fuarı'nda, Türkiye'nin en önemli kültür, doğa ve manzara turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesi de tanıtılacak.

Nevşehir Valiliği’nin ilimiz ve Kapadokya bölgemizin tanıtım etkinlikleri kapsamında 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan Travel Expo Turizm Fuarı’nda stand açacağı belirtildi.


Öte yandan 23-26 mart 2017 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan Travel Expo Ankara fuarı öncesi hazırlık toplantısı yapıldı.

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici başkanlığında düzenlenen toplantıya Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Kararaslan, KAPHİB Müdürü Levent Ak ile Çat, Kozaklı ve Ortahisar Belediyelerinden temsilcileri katıldı.

Toplantıda fuarda kullanılacak olan stant tasarımları ile tanıtım amaçlı götürülecek malzemelere kadar birçok konu ele alındı.

Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan 2. Travelexpo Ankara Turizm Fuarına Nevşehir Valiliği çatısı altında, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, KAPHİB, Kozaklı, Uçhisar Göreme, Ortahisar ve Çat Belediyesi yer alacak.

Fuarda
- Tanıtım ve piar çalışmaları
- Sektör temsilcileri ile bir araya gelerek yeni ürün ve trendleri takip etmek
- Mevcut bağlantıları güçlendirmek
- Arz ve talep noktasında bire bir ürünleri ve hizmetleri tanıtmayı hedefliyor.