Çalışması devam eden " Antalya, Konya, Nevşehir, Kayseri  hızlı tren projesi tamamlandığında Artık Kapadokya'ya ister Uçakla , ister Araçla istersen de Hızlı Trenle gelebileceksin.

2016 yılında temeli atılması planlanan çılgın proje için Nevşehir'de vatandaşlar özellikle turizm yatırımcıları oldukça heyecanlı...

KAPADOKYA'YA HAVADAN, KARADAN, RAYDAN... GELIYORUZ !


Nevşehir'le birlikte Kırşehir, Yozgat, Aksaray, Niğde ve hatta Kayseri nin de kullanımında bölgeselleşen Kapadokya Havalimanıyla her gün İstanbul a gerçekleştirilen uçuşlardan sonra başlayan Antalya uçuşlarıyla Kapadokya semaları bir çok uzak mesafeli kentleri yakınlaştırırken şimdiden İzmir için de seferlerin düzenlenmesi çalışmalarına başlandı.

Artık Kapadokya ya ister havadan uçakla ister karadan aracınla istersen de raylardan Trenle gitmek mümkün olacak...

“Sosyo-ekonomik açıdan gelişmiş illeri birbirine bağlayan demiryolu projesi, bölgesel ve ulusal kalkınma açısından önem taşımaktadır. Turizm açısından da stratejik öneme sahip olan Antalya, Konya, Nevşehir illerinin birbirine söz konusu demiryolu hattı ile bağlanacak olması, bölgesel turizm potansiyelini arttırma açısından büyük önem arz etmektedir.

4 il birbirine bağlanıyor...


"Hızlı tren için uygulama projesi tamamlandı temeli ise önümüzdeki sene 2016 da atılması planlanıyor.

Antalya, Konya, Nevşehir, Kayseri birbiri ile hızlı trenle bağlanacak. Antalya'ya gelen her turist hızlı trenle buraya Kapadokya Bölgesine de gelebilecek; Nevşehir'in güzelliklerini görebilecek" .