Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Belediye Başkanımız İsmet İnce’yi ziyaret etti.

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti kurulmasıyla birlikte tanıtım ve brifing çalışmalarına başladı.

KAPİMED Yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet, 22 Ocak 2015 Perşembe günü Belediyemize gelerek Belediye Başkanımız İsmet İnce’yi makamında ziyaret etti.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KAPİMED yönetim Kurulu ve üyeleri ile uzun süre sohbet etti.

Ziyarette; KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ve Başkan Yardımcısı İbrahim Uysal cemiyet üyelerini tanıttıktan sonra Belediye Başkanı İsmet İnce’ye cemiyetin çalışmaları konusunda bilgiler verdiler.

Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti olarak “KAPİMED” faaliyet bölgelerinde ve hizmet sundukları haber servislerinde bölgenin tanıtılması, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmaları hakkında ilkeli, tarafsız haberler sunarak kamuoyuna sunmayı ve cemiyet üyesi haber servisleriyle uyum içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan İsmet İnce heyeti Başkanlık Makamında ağırlayarak uzun süre sohbet etti ve KAPİMED’e bölgemizin ve ilçemizin tanıtılmasına sundukları katkı adına teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. Daha sonra heyet ilçemizde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Belediyemizden ayrıldı.

KAPİMED’e üye haber siteleri ve servisleri arasında Avanos ilçemizden; Kızılırmak Gazetesi ve Avanos Hbr başta olmak üzere, Nevşehirden ve bölgemizden FİB Haber, Gülşehir Mantar Kaya Post, Lale Haber, Gülşehir Haber, Haber 50, Ajans 50, Karacasar Medya gibi pek çok haber servisi yer alıyor.

yer alıyor.