KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, KAPTİD  (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Yönetim Kurulu adına Kurban Bayramı sebebi ile bir kutlama mesajı yayınladı.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, KAPTİD  (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Yönetim Kurulu adına tüm halkımızın ve Turizmcilerimizizn Kurban Bayramı'nı kutlar - sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar dileriz dedi.


Dinler mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bayramlar; toplumsal dayanışmanın yaşandığı, birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahip özel günlerdir. Özellikle son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu atmosfer ulusal dayanışma bilincimizi çok daha önemli hale getirmektedir. Ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zor dönemde, şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Ulusumuza başsağlığı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”

 KAPTİD YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Yakup DİNLER - Başkan
Dilek YULAF - Başkan Yardımcısı
Ahmet TOK - Başkan Yardımcısı
Ragıp ÖZALTIN - Başkan Yardımcısı
Selami FENER - Başkan Yardımcısı
Canan KUTLU - Genel Sekreter
Cengiz UZGÖREN   Muhasip Üye

Selam ve Saygılarımızla;

​YAKUP DİNLER  |  ​Yönetim Kurulu Başkanı
KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği)