Fib Haber AJANSI tarafından bu yıl 7.düzenlenen    ve çok sayıda davetlinin katıldığı    "KAPADOKYADA YILIN ENLERİ "ödül töreninde Türkiye ve Nevşehir'de Sosyal Kültürel, Ekonomi ve  Siyaset gibi farklı alanlardaki başarılarıyla yıla damgasını vuran  kişi kurum ve kuruluşlar ödüllerini 08 Haziran 2013 günü Lykia Lodge otelde düzenlenen muhteşem törenle almıştılar.
Ödül töreninde Karacaşar Belediye Başkanı Sayın Muammer AKCAN'da ,  Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Dalında Yılın En iyi Belde Belediye Başkanı seçilmişti.
Aynı tarihte Karacaşar da ki cenaze nedeniyle programa dahil olmayan Karacaşar  ın Başarılı ve Genç Belediye Başkanı Muammer Akcan ı makamında ziyaret eden FİB Haber.Com Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ödüllerini kendilerine takdim ettiler.

Başkan Akcan bu ödülü tüm kasabamız olarak kabul ediyorum. Bu başarıyı Meclis üyelerimiz,Belediye çalışanlarım ve vatandaşlarımız el birliği ile yaptığımız özverili çalışmaların bir getirsi olarak görüyorum.Çalışmalarımız bu ödülü hak ettiğimizi gösteriyor bu haseple öncelikle bu ödülü bizlere layık gören siz değerli FİB Haber.Com a teşekkür ediyorum.Gönül arzu ederki kasabamız düşmesin bu ödülü öyle almış olalım ama olmadı biz yine memleketimiz için durmak yok yola devam diyerek halkımmıza hizmet için üzerimize düşen ne varsa yapacağız dedi.

Belediye Başkanı Muammer AKCAN geçen yılda Sosyal Kültürel alanda En iyi Belediye Başkanı seçilmişti...