Tuzköy’de Dursun Sesleri

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun Karacaşar’dan sonra Tuzköy’de de büyük bir ilgi ile karşılandı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun Karacaşar’dan sonra Tuzköy’de de büyük bir ilgi ile karşılandı. Gülşehir’de açık hava mitingine dönen toplantıda Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak ve Gülşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun birer konuşma yaptı. Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak bugüne kadar belde de yapılan tüm hizmetlerin Gülşehir’de Mustafa Dursun Başkanlığında artarak devam edeceğini söylerken kendilerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Tuzköy halkının desteklerinin artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun ise Tuzköy’de böylesine büyük bir ilgi ile karşılaşmaktan son derece mutlu oldukları söyledi. Dursun, ‘’Bizler bugüne kadar Gülşehir ilçemizde neler yapmışsak Tuzköy Beldemizde de bundan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tuzköy’ün bizler için ayrı bir önemi var. Tuzköy 30  Mart seçimlerinden sonra hepinizin bildiği üzere Gülşehir ilçemize bağlı bir mahalle olacak. Sizler mahalle olduk diye sakın üzülmeyin. Emin olun ki Gülşehir’de neler yapılıyorsa Tuzköy’de bu hizmetler yapılacaktır. Bizler sizlere güveniyoruz. Gelin birlik olalım ve bu birlik beraberlik sayesinde güzel ilçemiz Gülşehirimizi hep birlikte kalkındıralım’’ diye konuştu.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun konuşmasının ardından ise Tuzköy halkının sorularını cevaplandır ve Gülşehir için Tuzköy ve Karacaşar için yapılacak olan projelerini vatandaşlar ile paylaştı.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a Karacaşar halkından büyük destek var.

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı ve Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’a Karacaşar’dan büyük destek olması Dursun’un yüzünü güldürdü.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine çeşitli ziyaretler ile devam eden Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun Karacaşar Beldesinde adeta mini bir miting yaptı. Karacaşar meydanında halka bir konuşma yapan Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerden sonra Karacaşar’ın Gülşehir’e bağlı bir mahalle olmasından dolayı son derece önem arz ettiğini ve Karacaşar Beldesinin hizmetlerden fazlasıyla faydalanacağının sözünü verdi.

Karacaşar Beldesinde Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’un konuşmalarını sık sık alkışlar ile kesen vatandaşlar Dursun’a 30 Mart 2014 seçimlerinde kasaba halkı olarak sonuna kadar yanındayız mesajını verdiler.