Acıgöl ilçesi  Karapınar Belediyesinden Dar gelirliye ve Eğitime büyük destek…Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik AJANS50 haber  Merkezine yaptığı açıklamasında,Karapınar Belediyemiz öğrencilerin her zaman yanında olduğunu göstermiştir.Bundan böylede Allah nasip ederse Karapınarlı Öğrencilerimize her türlü eğitim için desteği vereceğiz dedi.

Karapınar Belediyemiz tarafından  eğitim ve öğretimin her yönden desteklenerek Beldemizdeki eğitim ve öğretim seviyesinin yükseltilmesi amacıyla kasabamızda ikamet eden  ilk,orta dereceli okullarda ve lisede eğitim ve  öğrenim gören öğrencilere kırtasiye   yardımı yapıldı. Öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını okullarımızda bizzat dagıtımını yaptık kırtasiyesini alan öğrencilerin çok mutlu ve heyecanlı olduğu gözlemlendi.

KASABAMIZDA BULUNAN KARAPINAR iLKOKULU. ESENTEPE iLKOKULU ve İMAM HATİP ORTA OKULUMUZA DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERIMiZiN TÜM KIRTASiYE iHTiYAÇ LARI BELEDiYEMiZ TARAFINDAN KARSILANMIS OLUP OKUL iDARECiLRiMiZE öGRETMENLERIMiZE ve ÖĞRENCİ LERIMIZE YENİ EGTIM ÖĞRETİM YILININ HAYIRLI ve BAŞARILI OLMASINI DiLERiM.

Mustafa TİFTİK
Karapınar Belediye Başkanı