AK Parti Nevşehir Milletvekillleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Belediye Başkanlarınıda yanlarına alarak Nevşehir'in çözüm bekleyen sorunlarına ve yatırımları takip etmeye devam ediyor.

Belediye Başkanları ile birlikte Karayolları 6'ncı Bölge Müdürü Şenol Altıok’u makamında ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, 2017 yılında Nevşehir ili karayolları ağında yapılacak ve halen devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

"Gücümüz millet; yolumuz, gönül yolu"


Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamada; Karayolları 6. Bölge Müdürlüğümüzü ziyaret ederek; Nevşehir çevre yolu, planlanan üst geçitlerin yapımı ve kavşaklar konusunu ele aldık. Nevşehir 'imizin ekonomi,ulaşım, turizm ve birçok alanda kalkınmasına katkı sağlayacak modern karayolumuzu önemsiyoruz. Nevşehir'imize kolay, ekonomik, konforlu ulaşım sağlayacak projelerimiz tek tek hayata geçecektir dedi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk ise,"Ülkemiz tüm alanlarda olduğu gibi ulaşım alanında da adeta çağ atlıyor. Nevşehirimiz de ülkemizle birlikte bu alanda önemli hizmetler alıyor" dedi.

Nevşehir Milletvekillerine AK Parti Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve Çat Belediye Başkanı Kamil Duru eşik ettiler.