Nevşehir merkeze bağlı Kavak Kasabasında kurulan ve 2014-2015 sezonu Nevşehir 2. Amatör kümede mücadele veren Kavak Gençlik ve Spor Kulübü etkin çalışmalar yürüterek farklılık oluşturmak istiyor.

Kavak Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Düz, yaptığı özel açıklamada “Kulübümüzün ilk hedefi ilk sezonumuzda şampiyon olmak.

Çok iyi bir takım kurduk ve şampiyonluk yolunda iddialı bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Kulübü kurarken amaç olarak gençleri internet ortamından ve oluşabilecek kötü durumlardan koruyarak hem kişisel hem de bedensel gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz.

Kavak gençliğine hizmet etmek ve kasabamızın adını daha yüksek yerlerde görmek amacıyla çıktığımız bu yolda yapacağımız etkin çalışmalarla saygınlık kazanılmasını sağlayarak hareket edeceğiz.

Şu anda A takım olmak üzere birde U16 kategorisi olarak futbol dalında yarışacağız. İlerleyen yıllarda daha farklı dallarda boy göstererek kasabamıza, şehrimize ve ülkemize değer katan sporcular yetiştirmek istiyoruz. Kavak gençliğini sporla buluşturmak ve daha temiz bir hayat sunmak düşüncesindeyiz.

Kurulum aşamamızdan şu ana kadar ki süreçte bizlere hep destek olan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit ve Kavak halkına, Kavak Kooperatifine, Koç Tarım’a, Serince firmasına maddi ve manevi desteklerinden dolayı Kavak halkı adına sonsuz teşekkür ediyoruz.

Hedefimiz birinci yılımızda Nevşehir 1. Amatör lige çıkarak daha büyük başarılar kazanmak olacak” diye konuştu.
12
5d11d530c3a67d85b6e1b1fbf2037720_gallery