Acı Ama Gerçek … Koltuk Gitti, Pilin Bitti... Siyasetin Vefası olmuyor...NEVŞEHİR (MHA) Günümüz koşullarında yaşanan gerçekler aslında makamın, saltanatın ne denli boş şeyler olduğunu apaçık ortaya koyuyor.


 Zira yıllarca ilimizde hiç gitmeyecekmiş gibi makama sarılanların birçoğu şimdilerde bu gerçeğin farkına varmış gibi. 

Nevşehir’den yakın tarihimizden örnekler verecek olursak, yıllarca Nevşehir’in en önemli siyasetçilerinden biri olan Mehmet Elkatmış, bugünlerde Ombudsman olmasa adından bahsedilir miydi?

Elkatmış ile birlikte omuz omuza siyaset yapanlardan Osman Seyfi, Rıdvan Köybaşı, Mahmut Dede hakkında bugünlerde tek bir cümle haber okuyor ve ya da duyabiliyor musunuz? 

Yıllarca Nevşehir çiftçisinin temsilcisi olan, ulusal ve yerel televizyon kanallarının en çok itibar ettiği isim olan Merhum Recep Tunç’u Ziraat odası yönetimi bile ölüm yıldönümünde bir kez olsun anmış mı? 

10 yıl süreyle Kozaklı belediye başkanlığı yapan Erdoğan Çelik, 10 yıl Sebzeciler Odası Başkanlığı yapan Osman Güneri, yıllarca Ticaret Borsası’nın 1 numarası olan Tuncer Gök, yıllarca ağız ve diş sağlığı denilince ilk akla gelen ve şimdilerde bir ilçeye gönderilen Vural Özçelik bu isimlerden sadece bir kaçı.

Ya halen göreve yeniden dönebileceği belirtilen, ancak adeta istenilmeyen adam ilan edilen Turizm İl Müdürü Veledin Birsöz’e ne demeli.