Avanos ta 7 aydır kayıp olarak aranan Selda nın kızı Küçük Kevser yaşanılanları tüm çıplaklığı ile anlattı.Kevser’in anlattıkları şok iddiaları Müge anlı nın programına getiriliyor.

Tunç un arkadaşı Erdem olayla ilgili ilk kez konuştu.Erdem Tunç ve Selda nın yanında Niyaz nin iddia ettiği gibi 50 bin tl para olduğunu kabul etmiyorum dedi. Kredi çekerek araç almayı planlıyorlardı. Erdem bu arada programı izlerken Niyazi nin söylediği bir konuya dikkat çekiyor. Sanki Tunç abime ve anneme beklemedikleri anda demesi dikkatimi çekti.

ATV Müge Anlı’nın ekip arkadaşları Selda ile Tunç olayıyla ilgili anlatılanları canlandırma yapmışlar.

 Bundan tam 7 ay önce Avanos Derinöz Mevkiinde bulunan bağ evlerinde ailece yaptıkları pikniğin ardından kaybolan Tunç Boztepe ve Selda Grosle’nin aranmasına Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında devam edildi.

 

Bugün 7 Mart 2013 tarihli programda Tunç ve Selda olayına programın son dakikalarında yer verildi. Niyazi’nin iddaa ettiği 50 bin lira ile ilgili olarak araba bakmaya beraber gittikleri Avanos’ lu Erdem Eren ile yapılan röportaj bandı yayınlandı. Erdem Eren ; “Arabada 50 bin lirayı bırakın 50 tl bile yoktu balık alacak paraları bile yoktu balıkları restouranttan ben verdim” dedi Niyazi’nin programda söylediği bağ evinde beklemedikleri bir anda saldırıya uğramışlardır, sözünün aklına takıldığını söyleyen Erdem Eren böyle bir olayı nasıl aklına getiriyor diye de sordu.

 

Bugün yaşanan bir diğer önemli gelişme ise ; bugüne yetişmeyen ancak yarın yayınlanacak olan Selda’nın kızı küçük Kevser ile yapılan röportaj bandı. Müge Anlı bu kasetin yayınlanmasın dan sonra herkesin çok şaşıracağını söyledi zira Tunç Ve Selda’nın kayboldukları gecenin bile bugüne kadar anlatılanların aksine daha farklı olduğunu söyledi.

Şimdi herkes yarın ki programı beklemeye başladı.