NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği tarafından yaptırılması düşünülen Kooperatif için kayıtların ay sonuna kadar süreceği bildirildi.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, engelli vatandaşların yanında herhangi bir engeli bulunmayanların da katılabileceği kooperatife kayıtların sürdüğünü belirtirken, kayıtların ay sonunda tamamlanacağını dile getirdi.

İl Merkezinde ERAS blokları yanında inşa edilmesi planlanan 100 konutun en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine dağıtımının gerçekleştirilmesi için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını kaydeden Mutlu, 10 bin TL Peşin, aylık 500 TL taksitlerle başlatılacak kooperatif kayıtlarının % 50’lik bölümünün tamamlandığını söyledi.

En geç 4 Yıl içerisinde tamamlanması planlanan kooperatife kayıt yaptırmak isteyenlerin son günü beklemeden bir an önce kayıtlarını yaptırmasını isteyen Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu, 120 metre karelik konutların inşasına bahar aylarında başlanılmasının planlandığını da sözlerine ekledi.