Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ve Daire Amirleri Yağmur, Çamur demeden  köy ziyaretlerine devam ediyorlar... 

AVANOS KAYMAKAMI MUSTAFA ELDİVAN; KÖYLERİMİZ ÖRNEK KÖY OLACAK

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN ve Daire Amirleri 2014 yılında yaptığı  Köy ziyaretlerinde tesbit edilen eksikliklerin tamamlanması ve vatandaşların sorunlarıyla ilgili sohbet ziyaretlerine Üçkuyu, Paşalı ve Karacauşağı Köylerine  gerçekleştirdiler

Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’ın köy ziyaretlerine  İl Genel Meclis Üyesi Fatma BABA PARMAKSIZ, Garnizon Komutanı J. Yzbş. Onur GÜVEN,  İlçe Emniyet Müdürü Erkin TURĞUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer TAŞCI, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim ERTÜRK,  Avanos Kaymakamlık Yazı İşler Müdürü Nihal OSAN , Avanos Kütüphane Müdürü Nazife KÜÇÜK,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem YILMAZ, İlçe Malmüdürü Ahmet TANRIVERDİ, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Osman ŞAHİN, İlçe Tarım Müdürü Bülent ÇİFTÇİ, Avanos SGK Merkez  Müdürü Osman ÇOBAN,   İlçe Tapu Müdürü Veli OKUR,Avanos İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN,  Avanos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Burcu PEKSARI,Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Özlem BÜYÜKBAŞ, Medaş Yetkilisi Bahattin ALKAN  katılımlarıyla yapılan ziyaretlerde Vatandaşlar 2014 yılında yapılması için talepte bulundukları yatırımlar ve köyleri için 2015 yılında  yapılmasını düşündükleri yatırımlar ile ilgili taleplerini Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’a aktardılar..

2015 yılının İlk ziyaret edilen köyü  Üçkuyu köy muhtarlığı oldu Üçkuyu Köy Muhtarı Metin ÖZDEMİR ve Köylüler, heyeti Muhtarlık önünde karşıladılar 2014 yılında yapılan ziyarette Köylünün talebi olan Çocuklara oyun gurubu , köy mezarlığının bakımı, ve Evsel Çöp atıklarının düzenli toplanması konuları hususunda Avanos Kaymakamlığı olarak bu sorunların giderildiği 2015 yılı içinde Köyün Kanalizasyon ve kilitli taş taleplerinin değerlendirmeye alınacağı belirtildi. Köyle İlgili Daire Amirlerinin yapmış olduğu çalışmalarda paylaşılarak Paşalı Köyü Ziyaretine geçildi  Paşalı köyünde yapılan ziyarette ise heyeti  Paşalı Köyü Muhtarı  Sadullah ÜNAL ve Paşalılı  erkeklerden oluşan yoğun bir kalabalık karşıladı.Kaymakam ELDİVAN ; 2014 yılında tesbit edilen sorunların kısa zamanda çözüldüğünü  Vatanı İçin Şehit düşen Emre YILDIRIM Parkının tamalandığını çocuk oyun guruplarının ve Kameriye yapılarak Şehidimizin aziz hatırası yaşatılmaya devam ettireceğiz, Köyümüzün Kanalizasyon yapım ihalesi yapılarak 2015 yılında tamamlanacak ve akabindede köyümüzün yollarını kilitli taş yapımına başlayacağız dedi Diğer sorunlarla ilgili daire amirleri yapmış oldukları çalışmaları vatandaşlarla paylaşarak sıkıntı duydukları konular hakkındada görüşlerini belirttiler.

Karacauşağı Köyü Muhtarı Şaban ÖZTÜRK ve   Köy İleri Gelenleri Heyeti Muhtarlık binası önünde karşılayarak  ağırladılar Karacauşağı Köy Muhtarı Şaban ÖZTÜRK Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN’a . Köyün sorunlarının çözümünde gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek 1 sene içerisinde 5 – 6 kere köyü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde takip etmesi ve kısa zamandada vatandaşın hizmetine sunması bizleri gururlandırıyor, Devletimizden,  Kaymakamımızdan Allah Razı Olsun dedi. Karacauşağı köy kadınlarının hazırlamış olduğu yemeklede ziyaret sona erdi. 

Kızılırmak Gazetesi / Kemal Çelik