30 Mart 2013 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Kaymaklı beldesine belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Turhan, sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında GESİAD’a  geldi.

 

GESİAD Başkanı İrfan Avşar’ı makamında ziyaret eden Turhan, Kaymaklı beldesinde doğup büyüyen bir kişi olarak beldesine hizmet etmek amacıyla yola çıktığını söyledi.

 

Bugüne kadar Kaymaklı’ya gelen başkanların hizmetlerini yaptığını ve herkese teşekkür ettiğini ifade eden Turhan “ bu bir hizmet yarışıdır. Bugüne kadar hizmet bayrağını arkadaşlarımız başarılı şekilde taşıdı. Ben de belde de doğan ve yaşayan biri olarak beldemin yapılamayan eksiklerini gidermek, Kapadokya bölgemizin en önemli turizm yerlerinden yer altı şehrimizi dünyaya tanıtmak gibi çok önemli projeleri hayata geçirmek istiyorum. Beldemde yaşayan insanlarla birlikte istişare yaptıktan sonra karar verdim. Kaymaklı halkı ve partim uygun görürde başkan olursam beldem için bütün gücümle çalışacağıma, daima halkın içinde olacağıma, ulaşılabilir olacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.