2014-2015 Eğitimi-Öğretim yılının başlaması nedeniyle Kaymaklı Kur’an Kursu Öğreticisi Serap Kayaalp ve Karamanoğlu Camii İmam-Hatibi Durmuş Damgacı tarafından ilköğretim 1. Sınıfa başlayan öğrencilere hediye verildi.

Kaymaklı kasabası ilköğretim okulunda 1. Sınıfa başlayan öğrencilere okul hayatlarının hayırlı ve başarılı olması için Öğreticisi Serap Kayaalp ve İmam-Hatibi Durmuş Damgacı tarafından Kaymaklı Karamanoğlu Camiinde program düzenlendi.
Programa İl Müftüsü Yakup Öztürk, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, ilköğretim 1. Sınıf öğretmeni Pınar Uğan, öğrenciler ve velileri katıldı.
Düzenlenen programda açılış konuşması yapan İl Müftüsü Yakup Öztürk, “Çocukların Eğitiminde Okulun Önemi”, “Eğitimde Anne-Babanın Rolü” ve “Çocukların Bizim Hayatımızdaki Önemi” konularına değindi.
Konuşma sonrası programa katılan yaklaşık 40 öğrenciye Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim ve kırtasiye setinden oluşan hediyeleri İl Müftüsü Yakup Öztürk, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma tarafından verildi.