NEVŞEHİR(MHA) Kayseri’de yıllardır çok sayıda hayır işlerine imza atan, hayırseverliği ile Türkiye genelinde tanınan İş Adamı, Avukat Ahmet Ulucan Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının konuğuydu.

Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığında ağırlanan hayırsever Ulacan’ın yanı sıra Kayseri Şube Başkanı Ünal Yüksel, Kızılay Bölge Müdürü Adem Tatar, Kızılay Nevşehir Onursal Başkanı Erol Gülen, Kızılay Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Öcal Oğuz ve Mustafa Gök’te söz konusu ziyarete katılanlar arasındaydı.

Ziyarette Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığının önümüzdeki günlerde ilimizde gerçekleştirmeyi planladığı çeşitli çalışmalar hayırsever Ahmet Ulucan’a aktarıldı ve kendisinin de bu çalışmalara katkıda bulunması istendi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, hayırsever Ahmet Ulucan’ın sadece Kayseri’de değil Türkiye genelinde önemli hayır işlerine imza attığını, Nevşehir’de de Kızılay tarafından yapılması planlanan çalışmalara da katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdi.