NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen’e bağlı Belediye ve Özel idare çalışanları sendikası geçtiğimiz aylarda bir trafik kazası sonucu hayatını kaydeden üyesinin ailesine sigorta şirketi ile yapılan anlaşma gereği 15 bin TL’lik tazminat ödemesi yapıldı.

Memur-Sen İl Temsilciliği gerçekleştirilen Tazminat Çeki tesliminde konuşan BEM-BİR-SEN Nevşehir Şube Başkanı Feridun Özdemir, söz konusu uygulamanın acıları dindirmeyeceğini ancak sendika üyesi merhumun ailesinin azda olsa maddi sıkıntılarına çare olacağını dile getirdi.

Acıgöl ilçesine bağlı Kurugöl belediyesinde görev yaparken geçtiğimiz aylarda geçirdiği bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Mehmet Tamar isimli sendika üyesinin ailesine 15 bin TL’lik tazminat çeki’nin teslim edildiğini vurgulayan Özdemir, söz konusu ailenin maddi açıdan da sıkıntıya düşmemesi aşamasında bu anlaşmanın son derece yararlı olduğuna değindi.

Merhum sendika üyesi Mehmet Tamar’ın ailesine yapılan tazminat çekini aile yakını Bayram Tunç, Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ve BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Feridun Özdemir’den teslim aldı.