Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında yaralanan 19 kişiden 10’u tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edildi. Nevşehir ve Kayseri’deki çeşitli hastanelerde tedavileri süren yaralılardan 3’ünün ise hayati tehlikesi sürüyor. 
Acıgöl-Nevşehir karayolunda öğretmenleri taşıyan servis minibüsüyle yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada yaralanan ve Nevşehir ve Kayseri’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan 19 kişiden 10’u taburcu edildi. Kazada yaralananlardan 3’ünün Kayseri Tıp Fakültesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4’ünün Nevşehir Devlet Hastanesi ve 3’ünün ise özel hastanelerdeki tedavileri sürüyor. Yaralıların vücutlarının çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu ve bazılarının Yoğun Bakım Ünitesi’nde tutulduğu öğrenildi.
Bu arada kazadan annesi öğretmen Fakiye Koputan ile birlikte yaralı olarak kurtulan ve hayati tehlike kaydı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 8 yaşındaki Bahar Mucize Koputan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve buradan da Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği bildirildi.
 
Nevşehir Devlet Hastanesinde Tedavileri devam eden öğretmenler ve durumları ;

Yadigar Atalay, 39 yaşında ve hamile olan Atalay’ın tedavisi tedbir amaçlı olarak jinekoloji servisine yatışı yapıldı. Öğretmen Yadigar Atalay’ın 30 haftalık hamile olduğu öğrenildi.

Fakiye Koputan, 26 yaşında ki öğretmen Fakiye Koputan el bilek ve pelvis kırığı tanısıyla yatışı yapıldı. Şuanda yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam ediyor.

Burcu Eğridereli, 34 yaşında asetabulum kırığı tanısıyla yatışı olay günü ortopedi servisine yapıldı. Kaza günü gecesinde şuur bulanıklığı nedeniyle yoğun bakıma alınan Eğridereli’nin tedavisi devam ediyor.

Fatma Eren, 30 yaşında olan öğretmen Fatma Eren travmatik kot kırığı göğüs cerrahi servisine olay günü yatışı yapıldı. Tedavisi devam ediyor.

Nevşehir’de Özel Hastanelerde Tedavileri Devam eden Öğretmenler;

Emre Sarıuman, omur kırığı sebebiyle Pazartesi günü ameliyata alınacak.
Yasin Kılınç, omur kırığı sebebiyle Pazartesi günü ameliyata alınacak.
Serhat Fatih Şahin, Baş ve göğüs travması nedeniyle tedavisi devam ediyor.

Kayseri’de Tedavileri Devam Eden Öğretmenler;

Asım Ölmez, Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi’ne bel ve omur kırıkları nedeniyle Tıp Fakültesine sevk edildi. Tedavisi devam ediyor.
Sevgi Biçer Yılmaz,  yüz ve göğüs travması nedeniyle Tıp Fakültesine sevk edildi.  Tedavisine devam ediliyor.
Bahar Mucize Koputan, henüz 8 yaşında olan Bahar, önce Kayseri Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Buradan ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Durumu ciddiyetini koruyor.