NEVŞEHİR/FİBHABER-Nevşehir’de her kesimin büyük sevgisini kazanan Kavak beldesinin AK Partili belediye başkanı Celal Yiğit'in bugün kaza geçirdiği haberini duyan Nevşehir Devlet Hastanesine adeta akın etti.

Başkan Yiğit'in Kaza Haberini Duyan Hastaneye Koştu...!

 Nevşehir’in Kavak beldesinin AK Partili belediye başkanı Celal Yiğit geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

FİB Haber.com olarak Edindiğimiz  bilgilere göre, Kavak Belediye başkanı Celal Yiğit, kendisinin kullandığı 50 AK 962 plakalı makam aracı ile Ürgüp istikametinden Cemil Köyü istikametine giderken Damsa Barajı yakınlarında karşısına aniden çıkan bir araca çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu aracı yoldan çıkarak takla attı. Kazada yaralanan Yiğit ve yanında bulunan Halit Mayda, olay yerine gelen 112 ekiplerince ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Başından ve belinden hafif yaralanan Yiğit’in ve yanında bulunan Halit Mayda’nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  

Başkan Yiğit'in kullandığı aracın aniden önüne çıkan aracı kullanan şahsın asker arkadaşının oğlu olduğu öğrenildi. 

YİĞİT SEVGİSİ BİR BAŞKA...!

Nevşehir de hemen hemen her kesimice sevilen saygın Siyasilerimizden Kavak belediye başkanı Celal Yiğit in kaza haberini öğrenenler Nevşehir Devlet Hastanesine akın etti.

İlk olarak Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay Nevşehir Devlet Hastanesinde Kaza yapan Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'i ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı.Daha sonra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Telefonla Başkan Yiğit'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ardından sırasıyla Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu,Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız,Eski Sulusaray Belediye Başkanı İbrahim Pekşen, Eski Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit i ziyaret edip kapıda saatlerce bekleyerek  onu bu zor gününde yalnız bırakmadılar.

Ardından AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir Milletvekil Adayları Mustafa Açıkgöz,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile çok kalabalık bir heyette Başkan Yiğit i ziyaret edip kendilerine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

FİB Haber Merkezimizden Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal Doktorundan Başkan Yiğit ve Mayda'nın sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

Her iki yaralınında durumlarının genel sağlık durumlarının iyi olduğunu belirttti.

Başkan Celal Yiğit'in durumunun iyi olduğunu endişe edilecek bir durumun söz konusu olmadığını bu akşam hastanede bir gün kontrol altında tutularak yarın evde istirahat için taburcu edeceklerini dile getirdiler.

Tüm Dualarımız Seninle...

FİB Haber Merkezi olarak Gönül adamı Değerli büyüğümüz Kavak Belediye Başkanımız Celal Yiğit'e Allahtan acil şifalar diliyor biran önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini bekliyoruz.