NEVŞEHİR(MHA) Şuurlu Öğretmenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Aydemir, İsrail’in Gazze’de yaptığı zulmün ve tüm dünyadaki zulmün önüne geçilmesi için Müslüman ülkelerin bir araya gelip İslam Barış Ordusunu kurmaları gerektiğini belirtti.

Müslüman ülkelerin kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ederek İsrail’in Gazze’deki saldırılarına göz yumduklarını ve korktuklarını söyleyen Şuurlu Öğretmenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Aydemir, Ortadoğu’daki karmaşanın arkasında yatan asıl gerçeğin Davut Krallığının yeniden kurulması planlarının yattığına dikkat çekti.

Saldırıların Amerika’daki seçimler nedeniyle bekletilmesinin son derece manidar olduğunu da kaydeden Aydemir, “Bu İsrail’in ilk saldırısı değil. Bunlar çok planlı bir şekilde hareket ediyorlar. Şöyle iki üç ay geriye gittiğimizde göreceksiniz. Amerika’daki seçimler dolayısıyla bunlar bir takım saldırılarını beklettiler. Amerika’daki seçimler bitince düğmeye bastılar. Çünkü Amerika’yı da yöneten dünya Siyonizmci dediğimiz bir anlayış var. Bu odağın orta noktası ise İsrail. İsrail Ortadoğu’da bir çıban başı olarak besleniyor. Bu saldırıların arkasında Davut Krallığının yeniden canlandırılması planları var. Ortadoğu’daki Müslüman ülkelerinin içerisinde bulunduğu karmaşanın arka planında yatan gerçekte bu. Ortadoğu’daki insanları aç, susuz, sefalet içerisinde bırakıyorlar. Dünya olan bitenlere seyirci kalıyor. Birleşmiş Milletler ve diğerleri de bunlara söz geçiremiyor. Ve onlardan emir alıyorlar. Bunların tek düşünceleri kendilerinin birinci sınıf insanlar olduğu fikri. Bunlara ne yaparsak caizdir. Diğer insanları ikinci sınıf ve köle insanlar olarak görüyorlar. Fırsat bulsalar Gazze’deki insanlara yaptıklarını bizlere de yaparlar. O nedenle bu Siyonizm hareketini gençlerimize iyi anlatmamız gerekiyor. Bu arada dünya Müslümanların geldikleri konuma da iyi bakmak gerek. Allah bu devletlere pek çok nimetler vermiş. Bu ülkelerin büyük zenginlikleri var, silahları, askerleri var. Ama 5-6 Milyonluk İsrail’e kimse bir şey diyemiyor. Bütün Müslüman ülkelerinin menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ve bu ilişkileri nedeniyle korktuklarını görüyoruz. Bütün dünya Müslümanlarına yapılan zulüm karşısında Müslüman ülkelerinin bir an önce İslam Barış Ordusunu kurmaları gerek. Sadece kendileri için değil, tüm dünya insanları için bu ordu kurulmalı. Dünya barışının sağlanması için bu şart” diye konuştu.