Sanatçı Kıraç bir kaç kez konser için geldiğini fakat tam olarak gezemediğini belirterek bu kez sadece tatil ve gezmek için geldim diyerek FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamada Kapadokya bölgesinin tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyada eşi bulunmayan bir yer olduğunu söyledi.

Ürgüp, Mustafapaşa,Göreme,Uçhisar,Avanos tüm Kapadokya bölgesi harika ve mutlaka görülmesi gereken yerlerden diye düşünüyorum.

Kapadokya da gittiği hemen hemen her yerde yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisi ile karşılaşan Ünlü Rock sanatçısı Kıraç, hayranları ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Söylediği şarkıları bestelediği Fenerbahçe Marşıyla Özellikle koyu bir Fenerbahçe olmasıyla da tanıdığımız sanatçı Kıraç Spor ve Sanat biribirinden ayrılmaz birer parça.

Spor Bedene Müzik Ruha hitap eder her ikiside beden ve ruh sağlığı için çok önemli var
yasyonlardır dedi.

Bununla birlikte Gezi ve tatilinde Aynı şekilde beden ve ruh sağlığı açısında aynı Müzik gibi önemli olduğunu bu yüzden yorgunluğunuzu atmak için herkese Kapadokya yı öneriyorum.Ailecek geldiğimiz Kapadokya da kafamızı rahatlatarak stres atıyor muhteşem bölgenin keyfini yaşıyoruz dedi...