Ak Parti Avanos İl Genel Meclis Üyesi, Kalaba Belediye Başkan aday adayı Mesut YILDIRIM Gerçek Yol Arkadaşlığı bugünlerde belli oluyor.

 

YILDIRIM’ın son operasyonla ilgili  yaptığı açıklamada;

 Ülkemiz ve partimiz üzerinde yürütülen bu kirli Tezgah elbette bozulacak,  Asrın yolsuzluğu diyerek Sandıkta gücü yetmeyenlerin, iç ve dış mihraklarla bir birlikte siyasi iktidarı, hükümeti, onun başbakanını yıpratma kampanyasına alet olanları bu ülke çok gördü.

 

Bu millet Sarıkız, Ayışığı darbe planları, Danıştay saldırısı, Cumhuriyet mitingleri,  Ergenekon davası, Hrant Dink cinayeti, Malatya Zirve katliamı, Ak partiye açılan kapatma davası, 27 Nisan e- muhtırası, referandum ittifakları ve Gezi Parkı olayları bu amansız mücadelenin kirli ittifakını gösteriyordu.

Bu kirli ittifaka karşı hükümetimiz eğilmedi dik durdu. Bu duruşuyla milletin gönlüne taht kurdu.

 

  Türkiye’yi sömürülen bir ülke durumuna düşürmek için planlanan bu çirkin tezgâhı yine milletimizin azmi ve desteğiyle bertaraf edilecektir. Çünkü gücünü kirli ittifaklardan, ABD ve İsrail’den değil, milletin gücünden ve inancından almaktadır. Planlanan bu çirkeflikler dış güçlere rağmen amacına ulaşamıyor olması milletin istemediği bir şeyi kimsenin gerçekleştiremeyeceğinin bir kanıtıdır. Millet bu oynanan oyunların farkında ve gereken cevabı da sandıkta verecek kadar da inançlıdır.

 

Halk boş sözlere değil bu millet için yapılan hizmete bakar. Tüm çirkinliklere darbe teşebbüslerine rağmen bu hükümet, Marmaray, 3.Üncü köprü, Kanal İstanbul Projesi, İstanbul’da yapılan 3.Havaalanı (Dünyanın sayılı büyük havaalanlarından biri olacak),Hızlı tren porejeleri, savunma sanayisindeki gelişmeler, dünya siyasetinde söz sahibi olma, Irak’ın petrollerinin Türkiye üzerinde dünya pazarına açılması, İran, Çin ve Arap ülkeleriyle yapılan ticari antlaşmalar bu hizmetlerin bazılarıdır.

 

Bu tezgâhlanan darbe girişimi ve Türkiye’yi yıkmaya yönelik yapılan bu operasyonlar sanki basit bir yolsuzluk ve rüşvetten ibaretmiş gibi lanse edilmeye çalışılması da bu şer ittifakının bir senaryosundan başka bir şey değildir. Şüphesiz kimse yapıldığı iddia edilen rüşvet ve yolsuzluğunu savunmadı savunamaz da. Eğer iddialar doğruysa yargı gereğini yapacaktır. İş yargıya intikal etmiştir.

Yıllardır birlikte mücadele verdiği arkadaşlarını bir çırpıda silmek ne dostluğa ne de arkadaşlığa sığar. Adı yolsuzluğa karışmış bir bakanın sonradan başbakan tarafından görevinden alındığı resmi belgeyle ortaya çıkan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın bunu siyasi bir şova dönüştürmesi de yaptığı iddia edilen rüşvet ve yolsuzluk iddiaları kadar vahimdir. Yaptığı açıklamalarla başbakanı töhmet altında bırakma maksadını taşıdığı ortada olan Erdoğan Bayraktar’ın, bulaştığı çamuru bulaştırma niyetindedir. Milletvekilliğinden istifası ise yerinde bir karardır. Çünkü bu çamurla hiçbir partide görev alamaz. Şunu iyi bilmelidir ki milleti aldatan aslında kendini aldatmıştır.

 

Ak parti çirkinlikleri içinde barındırmadı barındırmaz da. Ak parti belediyeleri başarısını halktan aldığı güce borçludur. Başkanların halktan aldığı yetkiyi hizmetlerle taçlandırmaktadır. İşte halk bu çalışmalara prim vermekte ve desteğini devam ettirmektedir.  Bu başarılar şer güçlerini son derece rahatsız etmektedir. Aslında tüm mesele budur.

Biz de Ak Parti Avanos İl Genel Meclis Üyesi olarak, başbakanımıza ve hükümetimize güveniyoruz. Yolsuzluk kılıfı altında asıl Türkiye’yi yıkma girişimi olan bu tür girişimleri lanetliyoruz.

Kızılırmak Avanos Gazetesi