Nevşehir’in merkez ilçesine bağlı Kaymaklı beldesinde meydana gelen trafik kazası, bir iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. 

Nevşehir’in merkez ilçesine bağlı Kaymaklı beldesinde meydana gelen kaza, bir iş yerine ait güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde ilk olarak kırmızı ışıkta bekleyen bir araç ve arkasında duran motosiklet gözüküyor.

Kırmızı ışıkta bekleyen araç bir süre bekliyor ve ardından sürücüsü daha fazla dayanamayıp kırmızı ışıkta geçiyor. Arkasında bekleyen motosikletin 55 yaşındaki sürücüsü Nurettin K. de önde bulunan aracın hareket etmesiyle ilerliyor. Tam bu sırada ana yoldan gelen sarı renkli bir ticari taksi ise kırmızı ışıkta geçen motosiklete çarpıyor. Kazanın olmasıyla birlikte taksi içerisinde bulunanlar ve çevreden gelen vatandaşlar burada motosiklet sürücüsüne yardıma koşuyor.

Meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü Nurettin K. olay yerine gelen 112 ekiplerince önce Nevşehir Devlet Hastanesi'ne, ardından ise Kayseri Erciyes Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.