Kırşehir’de hummalı bir çalışma var.Daha önce yapılan yollar , doğalgaz , su , elektrik gibi şebekelerin yenileme bakım onarım çalışmaları için tekrar bozuluyor.Alt yapının yeterli düzeyde olmadığı şehrimizde , şebeke çalışmaları da yap boz şeklinde yeniden düzenleniyor.

yol1

 

Bu çalışmalar ise geride çukur , çökme , yollarda bozulmalar meydana getiriyor.Geçtiğimiz günlerde Terme caddesinde yapılan su isale hattı çalışmaları sonucu kazılan hat kar sularının etkisiyle çukur oluşturmuş , bu çukurda araç kazalarına adeta davetiye çıkarmıştı.Daha sonra çukur Kırşehir Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldı.

asfa2

 

Kılıçlı köprüsü bulvarında yolda büyük bir çökme meydana geldi.Çökme sonucu yol trafiğe kapatılmazken , Sanayi den ve Kayseri yolu üzerinden gelen araçlar çukura düşmemek için , çukurun etrafından dolanarak yollarına devam ediyorlar.Gündüz çukura düşmeyen şoförlerin ise gece çukura düşmemeleri ise neredeyse imkansız.Görevlilerin bir an önce bozulma meydana gelen yola müdahale etmesi bekleniyor.

Kırşehir Belediyesi çöküntünün meydana geldiği yola müdahale etti ve dolgu malzemesiyle çukuru doldurdu.Yoldan geçen araçların çukurunda üzerinden geçmesinin etkisiyle çöküntünün olduğu yerde daha büyük bir çukur oluştu.

cokuntu1

Yoldan geçen araçların bazıları durdu ve araç şoförleri Kırşehir’de ki yolların araçlara büyük zarar verdiğini , araçlarının sanayide oto tamircilerinden çıkmadığını hatta bazıları araçlarını yeni tamir ettirdiklerini belirtti.

BÜYÜK KAZA RİSKİ OLUŞTURUYOR

cokuntu2

 

Daha önce Kırşehir’de meydana gelen otobüs kazalarında vatandaşlar , o bölgede yapılan yolda sıkıntılar olduğu konusunda şikayetlerde bulunmuşlardı.Yollardaki bu dezenformasyonlar özellikle hızlı giden araçlar için büyük kaza riski oluşturuyor.90 km hızla bu çukura girebilecek bir aracın takla atmaması neredeyse imkansız.Gündüz şoförlerin fark edip etrafından geçerek yoluna devam ettiği bu çukurların gece farkedilmeside neredeyse imkansız.

asfa2

DÜN YOL BU HALDEYDİ

asfa1

Kırşehir Haber Türk