Kocaeli Nevşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kavaklı Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Kocaeli Nevşehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kavaklı Mahallesi Yavuz Caddesi 36. Sokak No 2 adresinde hizmete girdi. Açılışa Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti ilçe başkanı İdris Alp Nevşehirliler Federasyon Başkanı Mustafa Şen, İstanbul Nevşehirliler Dernek Başkanı Mehmet Ertaş ve davetliler katıldı.


İLK YÖNETİM BELİRLENDİ


Kocaeli Nevşehirler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İlk kongresini yaparak ilk yönetimini belirledi. Yeni yönetimi Başkan Mehmet Sarıdoğan, yönetim kurulu üyeleri Ercan Karakoyun, Şahin Karakoyun, Adem Yıldız ve Mehmet Eşsiz olarak yönetim oluşturuldu. Oluşturulan yeni dernek 150 üye ile yola çıktı. Açılış öncesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve Kocaeli Milletvekillerin telgraf mesajları okundu. Ardından sonra Kocaeli Nevşehirliler Dernek Başkanı Mehmet Sarıdoğan, yaptığı açıklamada; “öncelikle derneğimizin açılışına katılmanızdan dolayı gönülden teşekkür ederim. Değerli konuklar Kocaeli Nevşehirliler derneğimizi Gölcük’te kurduk. Buradaki çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde olmasını diliyorum” dedi.


BAŞKAN ELLİBEŞ TEBRİK ETTİ


Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise “ Gölcük Hepimizin bilindiği gibi bir mozaik yapıya sahiptir. Ülkemizin çeşitli illerinden buraya gelerek bu coğrafyada bir oluşum içine giriyorlar. Bu oluşumla birlikte Gölcük oluşumu daha da canlanıyor. Evet, birlikten kuvvet doğar. Ben yeni derneğimizi ve üyelerini tebrikl ediyorum” dedi.