NİĞDE GÖSTERLİ KASABASINDA ŞEHİTİMİZ VAR... Antalya’nın Konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açılması sonucu şehit olan Jandarma Komando Uzman çavuş " FAZIL DOĞRUÖZ " şehit olmuştur. Şefaatine nail olmak duasıyla,şehit olan FAZIL DOĞRUÖZ Kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz kabri nur Mekanı Cennet ruhu şad olsun AİLESİNE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ. 

MİLLETIMIZIN BAŞISAĞOLSUN —


Antalya’nın konyaaltı ilçesindeki ormanlık alanda arazi taraması yapanJandarma ekibine ateş açılması sonucu şehit olan Niğdeli Jandarma Komando Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz’ün acı haberi Niğde’deki yakınlarına ulaştı.
7 ay önce Tunceli’den İzmir’e tayin edilen ve Konyaaltı ilçesine göreve gelen 26 yaşındaki Jandarma Komando Uzman Çavuş’ın şehadet haberini Niğde Efendibey Mahallesi Alakuş mevkiindeki evinde yakınlarına Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İdris Tataroğlu ve Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar verdi. Acı haberi alan Şehit Doğruöz’ün yengesi sinir krizleri geçirirken, hazır bekletilen 112 ekipleri müdahale etti. 5 yaşında bir oğlu olan Şehit Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz’ün eşi Ebru Doğruöz’ün de ise hamile olduğu öğrenildi.
5 kardeşin en küçüğü olan Şehit Fazıl Doğruöz’ün babası Muhsin Doğruöz’ün vefat ettiği annesi Fadimana Doğruöz’ün de eşi Ebru Doğruöz’ün yanında, İzmir’de yaşadığı bilgisine ulaşıldı.