Nevşehir Karoserciler ve marangozlar odası Başkanı Ramazan KORKMAZ, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Korkmaz, yayımladığı mesajında; "Çanakkale Zaferi, vatanımızı korumak ve bayrağımızın dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde kazanılan eşsiz bir zaferdir. Kahraman ordumuzun ve milletimizin, yurt savunması uğruna canlarını vermekten çekinmediği bu destansı zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürkönderliğinde Türk Ordusu'nun ve Milleti'nin egemenlik ve bağımsızlık yolunda gösterdiği azim ve kararlılığının bir eseridir" dedi.
Ramazan KORKMAZ, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Böylesine bir mücadele sonunda bizlere emanet bırakılan bu vatanı koruma ve daha da ileriye taşıma görevi ve sorumluluğu, şüphesiz bizlere ve bizden sonraki genç nesillere düşmektedir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğimize olan inançla, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümü'nü kutlarken, bu uğurda ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad eder, şükranlarımı sunarım."
 
Ramazan KORKMAZ
Karoserciler Marangozlar Ağaç İşl.E.San.
Odası Başkanı