"Korkmaz'dan Anlamlı Ziyaret..."

Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz, Oda Başkan Yardımcısı Turgay Eryılmaz,oda çalışanı Taner Gölbaşı GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu,Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ile H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)nda Müdür Mustafa Çalışkan ve engellileri ziyaret etti.

Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz ve beraberindeki heyet ilk olarak GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu,Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ı ziyaret ederek kendilerine bir buket çiçek takdim edip 3 Aralık Dünya engelliler günlerini kutladılar.

GÖRBİR (Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği) Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu,ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Allah sizlerin yar ve yardımcısı olsun her zaman sizleri yanımızda görmek bizleri oldukça mutlu ediyor dedi.

İçilen çaylardan sonra Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz, Oda Başkan Yardımcısı Turgay Eryılmaz,oda çalışanı Taner Gölbaşı bu kez H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu)nda Müdür Mustafa Çalışkan ve engellileri ziyaret ettiler.

Ziyarette "Hayatta hiçbir şey başarılı ve mutlu olmak için engel değildir" diyen Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz, tek engelin eğitimsizlik olduğunu söyledi.

Kendilerine düşen ilk görevin, engellilerin varlığını kabullenmek olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Onların ellerinden tutup destek vererek birlikte daha iyi yerlere gelebiliriz" dedi.

H. Rasim Uzer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) Müdür Mustafa Çalışkan ise öncelikle bu ziyarettin kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini ifade ederek amaçlarının engelli çocuklarla sağlıklı çocukları kaynaştırmak olduğuna değinerek, "Engelli çocuklarımızı topluma kazandırma adına küçük bir mücadele verip halkı engellilere karşı bilinçlendirmek istiyoruz" diye konuştu.