Avanos Belediyesi tarafından yaptırılan, Nevşehir Üniversitesi Avanos Meslek Yüksek Okulu'nun bahçe duvarının kalıp ile peton atma çalışmalarını yerinde inceleyen Avanos Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Nevşehir Üniversitesi Avanos Meslek Yüksek Okulundan görevli personeller ile çalışmalar hakkında sohbet etti.

 

Ardından Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ,Cumhuriyet Mahallesi 517. Sokak ile 515. Sokak arasındaki mahalle  parkında devam eden çalışma alannını ziyaret etti.

 

Çalışma alanında çalışan işçilere kolaylıklar dileyen Başkan KÖRÜKCÜ ve Başkan Yardımcısı Sayın Orhan TAŞ daha sonra Cumhuriyet Mahallesinde greyder ile boş alanlarda yapılan temizlik ve tesviye çalışmalarını kontrol etti.

 

Daha Sonra Başkan Körükcü, Kızılırmak Kenarı Düzenmele Projesi 2. etap çalışmalarının yapılacağı alan üzerinde keşif gezisi yaptı.

 

Kızılırmak Kenarı Düzenmele Projesi kapsamında 2. etap çalışmalarının yapılacağı ve içerisinde kamelyaların olacağı, vatandaşların mangal, barbekü ve semaver yakalabileceği, aileleri ile temiz ve nezih bir ortamda piknik yapabilecekleri piknik alanı olacak saha üzerinde keşif gezisi yapıldı. Yeni Mahallede devam eden kilit parke taş döşeme çalışmaları da yerinde incelendi.