Ramazan Ayının İlk İftarı Birlikte Yapıldı
 
Ramazan ayı sahip olduğu manevi rahmet ve bereketi ile geldi. Yardımlaşma duygusunun ön plana çıktığı, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde Belediyemizin organizasyonunda ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile tertip edilen iftar yemeklerimiz başladı.

Ramazan ayı süresince terdip edilen iftar yemekleri, Belediyemizin organizasyonu altında gerçekleştiriliyor ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile halkımıza sunuluyor. Ramazan ayının ilk iftar günü, Belediye hizmet binası arkasında, Kızılırmak kenarında bir araya gelen vatandaşlarımız, Belediyemiz tarafından organize edilen ve hayırsever Seyit İNCE’nin katkılarıyla hazırlanan iftar sofrasında oruçlarını açtılar.

Ramazan ayı süresince Belediye arkasında, Kızılırmak kenarında tertip edilecek olan iftar yemeklerinin ilk gününde yemeğe teşrif eden halkımız, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Fatih ÇEKGELOĞLU, Uğur YAPAR, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Serkan FERALAN, Avanos AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma PARMAKSIZ ve çok sayıda vatandaşımız Ezan-ı Şerifin okunmasına müteakip oruçlarını bir arada açtı. 

İftar yemeğinde, Kızılırmak manzarasında halkımız Ramazan ayının ilk orucunu birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu içerisinde yaptıktan sonra, Merkez Camii İmam Hatibi Muhammet TÜTEN dua yaptı. Daha sonra vatandaşlar Kızılırmağın serinliğinde teravih namazına kadar sohbet etti.