KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer ve beraberindeki heyet, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret etti.


Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'e KOSGEB çalışmaları hakkında bilgiler veren, KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer, önümüzdeki süreçte bürokratik işlemlerin en aza indirilmesi konusunda çalışmalarının olduğunu belirterek, girişimcilerin bilinçlendirilerek bu desteklerin azami miktarda kullandırılması gerektiğini belirtti.

Biçer , Nevşehir bizim için çok önemli bir il. KOSGEB olarak verdiğimiz desteklerden esnafımızın en üst seviyelerde yararlanmasını istiyoruz. Çünkü işletmelere kaynak sağlayıp onlara katma değer oluşturduğumuzda ülke ekonomisine katkı sağlamış oluyoruz" dedi. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Eczacı Mustafa Açıkgöz'de, KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Açıkgöz, İnşallah Nevşehirli girişimcilerle KOSGEB iş birlikteliğinin artarak devam etmesini diliyor ve yaptığınız çalışmalarda başarılar ediyorum diyerek KOSGEB
 Başkanını Nevşehir'e davet etti.

KOSGEB Genel Başkanı Recep Biçer de ev sahipliği ve sıcak karşılama için Açıkgöz'e teşekkür etti ve Nevşehir daveti için de bundan memnuniyet duyarız dedi.