Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Nevşehir Hizmet Merkezi Müdürülüğü görevine başlayan Necati Günaydın, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müdür Necati Günaydın’a teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, yeni görevinin de hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette ayrıca üniversitemiz ve KOSGEB arasında yapılabilecek ortak çalışmalar ile projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Akdoğan’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

Adli Yargı Adalet Komisyonu ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi'nin 2014 Yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile Bakırköy Hakimliğine atanan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’a veda ziyaretinde bulundu.

Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Akdoğan’ın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Akdoğan’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. 

Kısa süren ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sinan Akdoğan’a plaket takdim etti.