Kozaklı Termal Tesisleri Birliği, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) ziyaretçilerine Kozaklı kaplıcalarını tanıtacak.

Kozaklı Termal Kaplıcaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında ; "
Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Nevşehir Valiliği - KAPHİB çatısı altında, bölge belediyeleri ile ortaklaşa açılacak olan Kapadokya standımızda her yıl olduğu gibi bu yıl da Kozaklı Kaplıcaları'nın tanıtımı için 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında yerimizi alacağız."

Şehirlerin tanıtımına katkı sağlayan EMİTT fuarına her yıl olduğu gibi bu yılda katılıyoruz diyen Kozaklı Belediye BaşkanıCelalettin Güven'de, “Kozaklı'nın şifa arayanların gözdesi olarak sahip olduğu değerleri , jeo termal kaplıcaları ve kültürel özelliklerini fuara gelen insanlara tanıtarak ilçemize gelen turist potensiyelini artırmayı amaçlıyoruz. Standımızda Kozaklı kaplıcalarını , yöresel ürünlerimize, tarihi ve kültürel değerlerimizi tanıtıcı broşür ve Kapadokya'nın sembolü peribacalarına yer vereceğiz. Fuarımıza hem Kozaklıları hem de memleket hasreti yaşayan hemşehrilerimizi ve diğer misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

“KOZAKLI KAPLICALARI ŞİFA DAĞITIYOR”

Kozaklı kaplıcaları hakkında bilgi veren Kozaklı Termal Kaplıcaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, “Kozaklı kaplıcaları, sıcak su ver çamur banyolarıyla sıcak suyun mineral değerlerinin çok yüksek olmasından dolayı kireçlenme, romatizma, bel fıtığı, siyatik, kadın hastalıklarında şifa bulan hastalarımız çok. Kozaklı’ya şu anda Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimiz mevcut. Bunlar tedavi gördüğü için de birbirlerine anlatıyorlar. Kozaklıya gelindiğinde 3 turizmi bir arada yaşayabilirsiniz. Kozaklı’da sağlık turizmini, Ürgüp Kapadokya’da medeniyetler turizmini, Kayseri Erciyes’te de kayak turizmini aynı anda yaşama fırsatını yakalıyorsunuz. İlgilenen tüm misafirleri davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında ( EMITT ), Nevşehir Valiliği ve KAPHİB çatısı altında, bölge belediyeleri ile ortaklaşa açılacak olan Kapadokya standındayız.
Tarih: 28-31 Ocak 2016 
Salon: 3 Stand: A370