Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesine bağlı Kozaklı Meslek Yüksekokulu yeni eğitim yılında tercihlere dahil edilecekmi... 

Kozaklı'nın son yıllarda gösterdiği gelişim ile Nevşehir'in parlayan yıldızı konumuna gelen Kozaklı’da tek eksiklerinin üniversite olduğu bu eksikliğinde giderilmesini isteyen Kozaklı halkı Meslek yüksekokulun ne zaman eğitime başlayacağını merak ediyor. 

Kozaklı Meslek Yüksekokulu inşaatının tamamlanması üzerine daha önce ÖSYM'nin ilk tercih kılavuzuna giremedi ama ek kontenjanlarına girecek ve öğrenci almaya başlayacak şeklinde açıklamalar yapılmıştı.

Kozaklı Meslek Yüksekokulu yeni eğitim yılında tercihlere dahil edilecekmi ?

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'in Kozaklı Meslek Yüksek Okulu Binasının hazır olduğunu açıklmasının ardından şimdi tüm gözler Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç'ta...
Kozaklı da herkes Rektör Kılıç'tan müjdeli bir haber bekliyor.

Ayrıca YÖK'ten çıkan karar ile Kozaklı'ya Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) bünyesinde açılması planlanan bu bağlamda tahsis edilen eski sağlık ocağı binasının durumu ve Kozaklı Sağlık Meslek Yüksekokulu'nun ne zaman açılacağıda diğer merak konusu ?