NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde Ak Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunda bulunan ilk isim olan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Durmuş Turnhal, Kozaklı ilçesinde yaşayan tüm insanlara daha iyi hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu vurguladı.

Kozaklı ilçesinin her anlamda kalkınması ve daha gelişmesi için önemli projelere imza atmak istediklerini belirten Ak Parti Kozaklı belediye başkan aday adayı Durmuş Turhal, ilçenin çözümünü bekleyen önemli sorunları bulunduğunu ve göreve seçilmesi durumunda bu sorunları çözebilecek bilgi ve deneyime sahip olduklarını dile getirdi.

Kozaklı ilçesinin yanında ilçeye bağlı yerleşim merkezlerinin sorunlarının çözümüne de katkı sağlamak istediklerini söyleyen Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Durmuş Turhal, “Kozaklı ilçemizin sorunlarını ve Kozaklı esnafımızın sorunlarını mesleğim gereği de çok iyi biliyorum. Amacım Kozaklı ilçemizin esnafına, ticaret erbabına, gelişmesine katkı sağlamak. Mevcut belediye başkanımızın yaptığı çalışmaları daha da ileriye götürerek Kozaklı ilçemizin her anlamda kalkınması için çalışmayı planlıyorum. İlçemiz insanlarına daha hizmetler sunmak için belediye başkanlığına aday oldum. Bu tamamen bir hizmet yarışı. Kozaklı esnafımızın başta olmak üzere sadece Kozaklı ilçe merkezimizin değil ilçemize bağlı beldelerimizin ve köylerimizin sorunlarının da çözümüne de katkı sağlamayı istiyorum. İşyerlerimizin ekonomik manada gelişmesi ve modern çağın gereksinimlerine ayak uyduruyor hale gelebilmesi için yerel yönetim olarak elimizden ne geliyorsa onu yerine getirebilmek için aday oldum. Özellikle son yıllarda Nevşehir’in Termal turizmde parlayan yıldızı olan ilçemizde konaklama tesislerinin ucuz hizmet satışlarına bir son vermek ve bu konaklama tesislerimizin daha fazla para kazanmalarını sağlamakta öncelikli hedeflerimiz arasında olacak. Bu tesislerimizin daha gelişmesi, büyümesi ilçemiz ekonomisinin de gelişmesi için büyük önem taşıyor. Allah Utandırmasın İnşallah” diye konuştu. 

Kozaklıdan Hiç Kopmadım

Doğduğu, büyüğü Kozaklı ilçesinden hiç kopmadığını ve ilçenin sorunlarına, bu sorunların çözümünün nasıl sağlanabileceğine dair önemli projeleri bulunduğunu kaydeden Ak Parti Kozaklı Belediye Başkan aday adayı Durmuş Turhal, “”1961 Yılında Kozaklı ilçemizde doğdum. İlk, Orta ve Lise eğitimimi Kozaklı ilçemizde tamamladım. Babamın işyeri olması nedeniyle 1977 Yılında ticarete atıldım. Vatani görevimin ardından 1986 Yılında Serbest Muhasebecilik hayatım başladı. 1989 Yılında Serbest Muhasebeci olarak işyerimi açtım. 2010 Yılında da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak faaliyet göstermeye başladım. 27 Yıla yaklaşan meslek hayatımda Kozaklıdan hiç kopmadım” dedi.