Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği ( KOZTEB) Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Kozaklı Grand Termal Otelde yapıldı.

Genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yönetim ve Denetim Kurulu raporu okundu ve oylama sonunda yönetim ve denetim kurulu raporları kabul edildi. Daha sonra yeni yönetim ve denetim kurulu, üst kurul delegeleri seçimine geçildi. Seçime tek liste ile katılan mevcut başkan Cumhur Ünal oy çokluğu ile yeniden başkan seçildi ve yeni yönetim kurulu üyeleri de belli oldu.


CUMHUR ÜNAL OY ÇOKLUĞUYLA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ.

Başkanlığa yeniden seçilen Cumhur Ünal, yeni yönetimin tüm Kozaklı Termal camiasına hayırlı olmasını diledi. Genel kurulun son bölümünde ise üyeler kısa konuşmalar yaptılar ve daha sonra yeni yönetim birlikte fotoğraf çektirdi.

Cumhur Ünal  başkanlığındaki yeni yönetim kurulu bu hafta içinde toplanarak görev bölümünü gerçekleştirecek.

FİB Haber Merkezi olarak Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi Ödülleri Zirvesinde Yılın Tanıtım elçisi ödülüne de layık görülen KOZTEB Kozaklı Termal Tesisler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal ve ekibini tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.