Kapadokya Eğitim Semineri Gülşehir de gerçekleşti.

 

Bayan kuaförlerinin, mesleki becerilerini arttırılması ve güncel trendleri yakından takip etmeleri adına düzenlene Kapadokya Eğitim Semineri Gülşehir de yapıldı.

 

Gülşehir Arapsun Konağı’nda gerçekleşen eğitime çeşitli illerden gelen ve Kapadokya da bulunan bayan kuaförler katıldı.

 

 İstanbul Berberler ve Kuaförler Odası Üyesi topuz eğitmeni İsmail Terzi ve saç kesim eğitmeni Ufuk Çatıkkaş tarafından verilen eğitim seminerinde mankenler üzerinde kuaförlük mesleğinin ayrıntıları pratik olarak gösterildi. Topuz teknikleri, saç kesim ve saç bakımı konularında birçok uygulamanın yapıldığı eğitim seminerini, katılımcılar büyük titizlikle izledi. Gün boyu süren eğitimden oldukça memnun olan bayan kuaförler, Kapadokya da ilki gerçekleşen bu organizasyonun son derece faydalı geçtiğini belirttiler.

 

Organizasyonu düzenleyen, kuaför Birsen Parlar, Kapadokya da bir ilk olan eğitim seminerine katılımın yoğun olduğunu belirterek, kendilerini kırmayıp eğitime gelen İsmail Terzi ve Ufuk Çatıkkaş’a teşekkür eden Parlar, ayrıca organizasyonda kendisine büyük desteği olan meslektaşı Meral Katran’a, seminerin ilçede gerçekleşmesi için yoğun çaba harcayan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Gülşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Şahin’e, muhteşem hizmetleri ve misafirperverliği için Arapsun Konağı İşletmecisi ve personeline ve katılımcı meslektaşlarına teşekkür etti.

 

Gülşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Şahin, esnaf olarak amaçlarının Gülşehir’e daha iyi hizmet vermek olduğunu belirterek, bu organizasyonla Nevşehir geneli ve çevre illerden birçok kuaförün seminere katılmak için Gülşehir'e geldiğini, oda yönetimi olarak bu ve benzeri eğitimlere katılım olduğu müddetçe devam edeceklerini aktardı.

 

Gülşehir ESO başkanı Şahin, eğitim sonunda katılımcı kuaförlere sertifika, eğitimcilere ise plaket takdim etti.

 

 

Organizasyon Arapsun Konağı’nda yenilen akşam yemeği ile son buldu.

 

Haber : Volkan PARLAR

Fotoğraf : Samet ATEŞ