Türkiye´nin bir çok bölgesinden küçük otellerin üye olduğu Türkiye Küçük Oteller Derneği (TURKODER), Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÇELİK ve berabarinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Vali CEYLAN´ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, TURKODER Başkanı ÇELİK,  Küçük Oteller Derneğinin görevlerini anlatarak bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında Vali CEYLAN’a bilgiler verdi.
ÇELİK, Derneğin dört sene önce kurulduğunu ifade ederek, 250 kadar kayıtlı üyelerinin bulunduğunu, üye seçimlerinde  dernek kriterlerine uygun üyelerden oluşmasına özen gösterdiklerini dile getirdi.  
Vali CEYLAN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kapadokya bölgesinin özellikle küçük otellerin yoğun olduğu bir bölge olduğunu, bu bakımdan böyle bir derneğin buradaki küçük otellerin haklarının savunulması açısından önemli olduğunu vurgulayarak, bölge turizmine kaya otellerin  önemli bir katkısının olduğunu ifade eden CEYLAN, bölgede son yıllarda turizmin gelişmesinde en önemli faktörlerden birisinin kaya otelleri diğerinin balon turizm olduğunu dile getirerek bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi dokusu açısından dünyada en gözde turizm bölgelerinden olduğunu kaydetti.
Vali CEYLAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dernek ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.