Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri kapsamında M. Akif Ersoy Kur’an Kursu, Vaiz Osman Yılmaz Kur’an Kursu, Göreme Kasabası Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrencileri Nar Beldesi Kur’an Kursunda bir araya geldi.
Programa Müftü Yardımcısı Nazım Haksever kurs öğreticileri Ayşe Akşit, Zekiye Baştuğ, Rabia Buştuğ, Hilal Şahin ve öğrencileri katıldı.
Konuşmasında Müftü Yardımcısı Nazım Haksever; “Bir toplumda, milli birlik ve beraberliğin sağlanması için o toplumda yaşayan herkese bir takım görevler düşmektedir. Bu görevlerin başında, fertlerin kendi çıkarlarını bir yana bırakıp, milletinin çıkarlarını ön plana alarak bunların gerçekleşmesi için çalışması gelir. Herkes kendi görevini eksiksiz yaptığı, milleti ve vatanı için istenilen feragati ve fedakârlığı gösterdiği sürece o toplumda ilerleme, yükselme, huzur, sükun ve güven vardır. Aksi takdirde birlik ve beraberlik, dirlik ve huzur bozulur, güven sarsılır” dedi.
Sohbetin ardından Kur’an kursu öğrencileri tarafından okunan Hatm-i Şerifin duasını Müftü Yardımcısı Nazım Haksever yaptı.