Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Kütükcü, yaptığı ziyarette Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek  Borsa çalışmaları hakkında bilgi aldı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Kütükcü, İç Anadolu Bölgesi’nde bulunan Ticaret Borsalarıyla Sanayi ve Ticaret Odaları’nı gezerek Oda ve Borsaların çalışmaları ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgiler alarak, bu çalışma sonrası ön plana çıkan Borsa ve Odaların kendilerine has yada ortak sorunlarının bir rapor haline getirileceğini dile getirdi. Kütükçü “Konya ile Nevşehir kardeş şehirdir" diyerek kültürel konularda olduğu gibi Ekonomik konulardada iş birliği yapmanın her iki kent Sanayi ve Ticaretine olumlu yansımaları olacaktır dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,  Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü'nün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Borsa üyelerimizin faydasına yapılacak ortak çalışmaların Kent ekonomisine de olumlu yansıyacağını belirtti.