NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Meclisi Üyesi Erol Mutlu, Nevşehir’de belediyenin önemli hizmetler yapmaya devam ettiğine dikkat çekerken, iktidarı, muhalefeti ile herkesin belediyenin çalışmalarına destek olması gerektiğini belirtti.

Aynı zamanda Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı da olan Mutlu, Beddik mahallesinin bulunduğu alana yapılacak olan yeni toplu konutlardan engellilerin de yararlanması için girişimlerde bulunduklarını, burada engelli ailelerin yararlanabilmesi için kontenjan ayrılacağını dile getirdi.

Nevşehir Belediyesinin 2017 yılına kadar il merkezinde asfalt yapılmamış yol bırakmayacağını ifade eden Nevşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erol Mutlu, “Belediyemiz hızlı bir şekilde çalışıyor. Belediye Meclis üyesi olarak yapılan çalışmalardan bilgilendiriliyoruz. Ve bizlerde Nevşehir’in menfaatine ne varsa onun altına imzamızı koymaya devam ediyoruz. Belediyemizin yaptıracağı yeni toplu konutlardan engelli ailelerimizin de yararlandırılması konusunda gerekli girişimlerde bulunduk. Beddik Mahallesinin eski yerine yapılacak olan toplu konutlardan engelli ailelerimizin de yararlandırılması amacıyla kontenjan ayrılacak. Öte yandan Nevşehir Belediyemiz bu yıl 2017 yılına kadar önemli bir çalışmanın başlangıcını da yapıyor. 2017 yılına kadar ilimiz merkezinde asflatlanmamış yol kalmayacak. Üstelik su borularına akıllı vana takılarak küçük bir arıza da yolların eşilmesinin önüne geçilecek. Bundan Nevşehir büyük yarar görecek. Memleket hepimizin. O nedenle iktidarıymış, muhalefetiymiş demeyip Nevşehir Belediyemize, Milletvekillerimize destek olmalıyız. O bunu demiş, diğeri şunu demiş demeyi bırakıp yapılan hizmete ve icraata bakalım” açıklamalarında bulundu.