İş Adamı Muzaffer Leblebici, Birlik Vakfı’nın Nevşehir’deki kurucu Başkanlığına getirilmesi, Nevşehir'e yaptığı yatırımları ve aldığı görevleri itibariyle Gaziantep basınına konu oldu.

"Türkiye’nin birçok ilinde ve birçok önemli kademelerinde bulunan Gaziantepliler halkasına Nevşehir Birlik Vakfı Başkanlığına Gaziantepli Muzaffer Leblebici’de eklendi." şeklinde Gaziantep gazetelerinde manşetlere taşınan haberlerde Leblebici'nin "Gaziantepli olduğum kadar Nevşehirliyim de..." açıklamaları da yer aldı.

Gaziantep Medyasında yer alarak tüm Gazetelerin manşetlerine taşınan haberlerde Birlik Vakfı ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehir ve Gaziantep hakkında önemli açıklamalar yaptı.

GAZİANTEPLİ OLMAKTAN HER ZAMAN GURUR DUYDUM AMA, NEVŞEHİR'DE...

Nevşehir Birlik Vakfı Başkanı Muzaffer Leblebici, Gaziantep’in kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, “Yıllardır Nevşehir’deyim. Gaziantepli olduğum kadar Nevşehirliyim de.  Gaziantepli olmaktan gurur duyuyorum. Her zaman da duyacağım. Ancak Nevşehir bambaşka bir yer burada olmaktan hiçbir zaman pişmanlık duymadım. Buradaki insanlar bana güvenip Nevşehirspor Kulüp Başkanlığına getirdiler. Daha sonra ise Nevşehir Bilik Vakfı Başkanlığını bana layık gördüler. Onların bana olan güvenlerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım” dedi.

O, Artık İçimizden Biri oldu...

​Ocak ayında Nevşehir’de şubesi açılan Nevşehir Birlik Vakfı’nın ilk kurucu başkanı olan Muzaffer Leblebici, samimi, dürüst ve karakterli kişiliği ile Nevşehir’in sevilen isimleri arasında geliyor.

Gerek Nevşehirspor Kulüp Başkanlığı ve gerekse Birlik Başkanlığı görevi ile şehrimize Dinamizm adına çok farklı bir heyecan katan İş Adamı Leblebici, kısa sürede taraflı tarafsız herkesimin büyük sevgi ve takdirini kazandı. Bilgi, beceri , tecrübe ve enerjisini şehrimiz menfaatleri için kullanmaktan hiçbir zaman kaçınmayan Leblebici, Nevşehir'de ki yatırımları ile de memleketimize önemli değer katıyor.

İş Adamı Leblebici artık içimizden biri oldu... "Nevşehir'de doğmakla Nevşehirli olunmaz! Memleket için birşeyler yapmak gerekir. Ve bu mahalde Nevşehir için herkesin yapabileceği mutlaka birşeyler olmalı" sözleriyle Nevşehirlilerin gönüllerini feth eden Leblebici, ezber bozan açıklamaları ve bu memleket adına gecesini gündüzüne katan çalışmaları, bazı çevrelerce ACABA? sorusunu gündeme getirmeye çalışmış olsalarda, görünen o ki kendini İnsan odaklı hizmete adamış olan Leblebici'nin o taraflarda hiç mi hiç gözü yok. Zaten, bulunduğu görev itibariylede oldukça anlamlı ve büyük sorumluluk arz eden bir konumda.  

FİB Haber Merkezi olarak, Birlik Başkanı ve Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye Şehrimize değer katan çalışmaları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.