Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti üyelerinden urgupajans.com haber sitesine ait haberi kendi haberi gibi yayınlayan haber sitesini şiddetle kınıyoruz.
Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetine ait haberleri kendi sitesinde yayınlayıp sanki kendisi gibi yayınlayan haber sitesini buradan şiddetle bir kez daha kınadığımızı belirtiyoruz. Nevşehir İnternet Medyacılar ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Coşkun Sağlamdin yaptığı açıklamada üzülerek belirtiyorum ki emek hırsızlığı ilimizde devam ediyor. İnternet Medyacılar ve Gazeteciler Cemiyeti üyesi olmadığı halde cemiyetimize üye olan haber sitesinin haberini yapıp kendi haberiymiş gibi yayınlayan haber sitesini kınıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici kendi sosyal paylaşım sitesinde kendilerinin doğru, tarafsız, üreten, ÇALMADAN, gerçek habercilik yapan medya mensuplarının cemiyeti olduğunu ifade etmişti. Tüm bu paylaşımları yaptıktan sonra cemiyetimize ait olan bir haberi izinsiz bir şekilde alıp kendi sitelerinde yayına veren Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici’yi de buradan şiddetle kınıyoruz ve Cemiyetimizden özür dilemeye davet ediyoruz.
Buradan bir kez daha belirtmek istiyorum ki cemiyetimize üye olmayan hiçbir haber sitesi cemiyet üyemiz olan haber sitelerinin haberlerini kesinlikle kullanması yasaktır. Cemiyetimiz içerisinde yer alan haber sitelerinin haberleri kopyala yapıştır şeklinde yapılmaya devam edilmesi halinde ise haberlerimizi izinsiz yayınlayan haber sitelerine karşı hukuki yollar ile hakkımızı arayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum’’ dedi.

İşte haberimiz bu sitelerin tamamında yer alıyor...

www.lalehaber.com

www.fibhaber.com

www.haber50.com

www.kizilirmakavanos.com

www.ajans50.net

www.gulsehirhaber.net

www.mantarkayapost.com

www.gulsehirmedya.net

www.habergulsehir.com

www.nevsehirdehaber.com

www.mrhaber.com

www.avanoshbr.com

www.urguphaber.com

www.urgupajans.com

www.gulsehirhaber.com

www.karacasarmedya.net

www.icanadoluhaber.com

www.nevsehirmedya.net

N Radyo

 
ARTIK SUSMAK YOK...! Herkes önce aynaya baksın! 

Not: "İşlerine geldiğinde mangalda kül bırakmayanlarla, başarısızlıklarına çirkin bahane üretenler, dedikodu ve iftiralarının ardına sığınanlarla, Taklitçi zihniyetlere, Gazeteci olmayan emek hırsızı zevatlara destek verip arka çıkanlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz..." Unutulmasın ki Tencere dibin kara, seninki benden kara...

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

Haberi Yayınlayan Üye Haber Sitemiz



Haberi İzinsiz Kullanan Haber Sitesi