Gülşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarından faydalananlar için yapılan modern otobüs durakları vatandaşlara büyük bir konfor sağlarken bazı kendini bilmezler de bu duraklara zarar vermeye devam ediyor. 

Gülşehir Belediyesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada; "29.12.2016 Perşembe günü Açıksaray Mahallesi Sanayii girişinde bulunan otobüs durağının camları kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce saygısızca ve sorumsuzca bir davranışla kırılmıştır. Gülşehir halkının ortak malı olan otobüs duraklarına yapılan bu çirkin davranışları kınıyoruz." denildi.


Vatandaşlar magandalara tepkili
Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan modern otobüs duraklarına magandalar tarafından saldırı ilçe sakinlerinin tepkisine neden oldu.
Halkımızın vergileriyle yapılan tüm bu hizmetlere niçin zarar verildiğini bir türlü anlayamadıklarını kaydeden vatandaşlarda, “Geçtiğimiz aylarda da buna benzer üzücü hadiseler yaşanmıştı.Hemşehrilerimizin vergileriyle yapılmış bu hizmetlere zarar verilmesi Gülşehir halkı olarak bizleri üzmektedir.” dedi.


Şehir magandalarının tespit edildiğini ve gerekli cezaları almaları için emniyet birimlerine şikayette bulunduklarını dile getiren Gülşehir Belediyesi yetkilileri de, “Hemşehrilerimiz, hizmetlerin en güzeline layık. Otobüs duraklarına zarar veren magandaları gören hemşehrilerimizin Alo 153 Zabıta’yı arayıp bilgi vermelerini rica ediyoruz.” dedi.