Yılın ‘En’leri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi bu yıl yine alanında en  iyilerini ödüllendirdi.
Nevşehir’de faaliyet gösteren FİB Ajans tarafından bu yıl yedincisi organize edilen sanattan spora, siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından televizyon programlarına, 2012 yılının enlerinin belirlendiği 7. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi,  Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ı “Yılın En İyi Valisi” olarak seçti.
7. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinin ödül töreni çok sayıda spor, sanat, siyaset, iş dünyası, bürokrat, sivil toplum temsilcileri ve ulusal medyadan seçkin isimlerin katılımıyla Kapadokya Lykia Lodge Otel’de gerçekleştirildi
Nevşehir’da yapmış olduğu başarılı çalışmalarla adından söz ettiren, görev yaptığı dönemde Nevşehir’in başarısı için gayret sarf eden ve halkıyla kucaklaşan “Yılın En İyi Valisi” anonsuyla sahneye çağrılan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın, ödülünü Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan teslim aldı.
Nevşehir in Yeni Valisi Mehmet Ceylan bir önceki Nevşehir Valisi olan ve son Valiler kararnamesi ile şuan Manisa Valisi olarak Manisa ya atanan meslektaşım Sayın Abdurrahman Savaş ın ödülünü alıyor almaktan şahsım ve Sayın Savaş adına çok mutluyum.Kendisine Manisa Valiliğinde de aynı başarılarının devam edeceğine yürekten inanıyorum dedi.

Yılın enleri Programının Sunumlarını gerçekleştiren Fikret Çapacı ve Zeynep Köşger de Sayın Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ın Nevşehir halkına selam ve sevgilerini bu ödüle layık görülmekten dolayıda teşekkürlerini ilettiler.Yoğun programları nedeniyle Manisa dan programa katılmadığını fakat Güzel Şehrimiz Manisa dan bir başka anadolumuzun güzel şehri Nevşehir e selam ve sevgiler gönderiyorum mesajı Salondaki davetlilerden büyük alkış aldı.

Savaş Kapadokya dan  “Yılın En İyi Valisi” ödülüne layık görülmüş olmanın büyük anlamı ve değeri olduğunu söyleyerek teşekkür etti.