AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, Nevşehir ea tarihinde en büyük yatırımın son 10 yılda yapıldığını söyledi.

Gizligider, Nevşehir e cumhuriyet tarihinde yapılan yatırım kadar son 10 yılda yatırım yapıldığını söyledi.

Nevşehir in marka şehir olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Gizligider, ilin her bakımdan, genel ve yerel yatırımlar açısından ciddi anlamda geliştiğini kaydetti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir Gizligider, yaptığı açıklamasında ilde yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.

HASTANE BÜYÜK YATIRIM

Gizligider, "Nevşehir, tarihi günlerinden birini  Açılışını Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Nevşehir Devlet hastanesinin hizmete girmesiyle yaşadı.

Dünü Bugünü ile ileriye umutla bakan bir şehirdir NEVŞEHİR...!

Özellikle şehrimiz hızla büyüyen Üniversitesiyle, Ulaşım açısından ve turizm için hayati önem arz eden yapılacak Hızlı treniyle, Bölgesel konuma gelerek Aksaray-Niğde-Kırşehir ve Kayseri yi de içine alan geniş yelpazede aktif olarak büyük ivme kazanan havaalanıyla, bölge hastanesiyle son on yıla bakıldığında ilimiz Nevşehir cumhuriyet tarihinin başlı başına yapılmış en büyük yatırımları gelmektedir" dedi.

TOKİ olarak neredeyse bütün hemşerilerimiz ev sahibi olma şansı yakaladılar.Bu şekilde evsiz yurtsuz kimse kalmaması için vatandaşlarımıza hükümetimizin imkanlarını fırsata çevirme şansı sunuldu.

Kentsel Dönüşümle birlikte vatandaşlarımıza layık çağımıza uygun şartlarda insanca yaşayacakları modern sağlıklı yaşam üniteleri konutlarına sahip olan vatandaşlarımıza bu imkanı sağladığımız için bunun haklı gururunu yaşıyoruz.



HEDEFİMİZ 100 Bin Nüfuslu NEVŞEHİR...!

“Nevşehir ilimizin 5 yıl sonra merkez nüfusu 100 binlere doğru tırmanacak,genç ve  dinamik bir yapıya ulaşacaktır”diyen Gizligider, “Bu artış yerleşim alanlarının düzenlenmesi, ekonomik artı değerleriyle buluşarak gerçekleşecektir" dedi.Merkezdeki bu nüfus artışınında Bölgesel olarak tüm ilçe belde ve köylerimizin gelişimine paralel yönde etkiliyeceğini söyledi.

Nevşehir Milletvekili Av.Ebubekir gizligider FİB haber Merkezimize yaptığı açıklamasında "Bu şehir geleceğini planlamaya başladı ve çok şükür ki bugün bunun ilk adımı atıldı. Bugün 87 Bin nüfuslu ilimizi önümüzdeki 5 yıllık süreçte en az 100 Bin nüfusa göre planlıyoruz. 100 Bin Nüfus kısa vadede Nevşehir için çok büyük anlamlar ifade ediyor.

Nevşehir ilimizin hızlı gelişimine paralel ileriki hedefleri açısından 100 Bin nüfusa ulaşması en büyük arzumuz.Bu açıdan gerekli destekleyici çalışmaları yapıyoruz işallah en kısa sürede bu hayalimizi gerçekleştirerek öncelikle Göç vermeyecek ve sonrasında nüfus artışı ile 100 bin nüfuslu illerin Devlet desteklerinden istifade edecek bir şehrin alt yapısını kuruyoruz dedi...

GÜZEL GELİŞMELER YAŞIYORUZ...

Eski Siyaset anlayışının AK Parti Dönemiyle kökten değiştiğini ve bu süreçte artık kuru siyaset döneminin kapandığını Ben değil BİZ mantığıyla Ne Kral nede Kralcı değil, Halkın hizmetkarı bir anlayışla vatandaşlarımıza en güzel hizmeti sunabilmenin Tüm arkadaşlarımızla birlikte gecesi gündüzüyle büyük uğraş ve gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.



Nevşehir geleceğini planlamaya şimdiden başladı diyen Gizligider, AK Parti Hükümeti olarak Nevşehir e getirdiğimiz Genel yatırımların yanında Belediyemizde  çok ciddi yatırımlara imza attığını ve çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.


 "İlk etapta şehrimizde yaşayan hemşehrilerimiz bunu belki ilk bakışta hissetmiyor ama dışarıdan gelen insanlar gelişmeleri görüyor ve bunları bize intikal ettiriyorlar.Terminali, Arıtma tesisi, parklar bahçeler, asfalt yollarımız,parke yollarımızla ve vatandaş devlet birlikteliğinde hayırsever işbirliği ile yapılan yatırımlarımız var daha Nevşehir e girerken başlayan büyük değişimin " diye konuştu.

Nevşehir in marka şehir olma yolunda yapılan yatırımlarla hızlı bir şekilde ilerlediğini vurgulayan Gizligider, "Kapadokya değeri ile Turizmi ve üniversite kenti olma yolunda da hızla ilerleyen Nevşehir için ciddi gelişmeler olarak çalışmalarımıza Durmak Yok Yola Devam parolasıyla devam ediyoruz dedi.

Altarnatif tarım ürünleri konusunda il müdürüğü ve Bakanlığımız nezdindeki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hükümetimizin de üreticiye sağladıkları büyük Destekleri ile artık çiftçimizin yüzleri gülmeye başladı. Destek ve hibeleriyle Çiftçinin dostu olmaya devam edeceğiz dedi. 

Yıllardır büyük sorun haline gelen ve Sanayicilerimizin büyük mağduriyet yaşadıkları Nevşehir Özel OSB yi Islah OSB ye dönüştürdüklerinin altını çizen Gizligider bu konuda da Milletvekilleri arkadaşlarımızla birlikte yatırımcılarımızın ve sanayicilerimizin önlerini açtık dedi.


Yine Belediyemiz Hem öğrencilere yönelik sosyal tesislerin artması, hem de halkımıza daha güzel mekan ve imkanlar sunmak için çalışamlarını sürdürmektedirler.

Yine Spor Bakanlığımızca ilimize kazandırdığımız Olimpik Kapalı Yüzme Havuzumuz hızlı bir şekilde yapımı sürüyor.Yine bir çok beldelerimizde olduğu gibi en son Hacıbektaş ilçemizle birlikte tüm ilçelerimizde futbol çim sahalarına kavuşmuş oldu.bu şekilde gençlerimizi spoara teşvik edici altyapılarıda sağlanmış oldu dedi.

Nevşehir ve Nevşehirli hemşerilerimiz hiç merak etmesinler onlara yakışan ve yaraşan en güzel şekilde layık oldukları en güzel hizmetleri Allahın izniyle şehrimize getireceğiz şeklinde konuştu.


Gizligider FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında, Tüm Milletvekili arkadaşlarımızla uyumlu birlikteliğimiz ve çalışmalarımız sürüyor. Herşey Nevşehirimiz için. Amaç ve gayemiz Gelecek nesillerin bizi saygıyla ve  duayla anmasından başka hiç bir isteğimiz yok" dedi. Gizligider Biz bundan önceki  geçmiş dönemlerde yapılan hatalarla hesaplaşmak değil, bundan sonrasıyla ilgili daha sağlıklı bir kent nasıl oluştururuz işte bunun için çalışıyoruz” dedi.

Gizligider ayrıca AK Parti hükümetimiz dönemi Cumhuriyet Tarihinden bugüne kadar Halkıyla bu kadar yakın olan bir başka Hükümetin olmadığını dile getirerek Halkımızın AK Partiye olan teveccühlerinin altında yatan asıl gerçeklerden biriside budur dedi. Sözde değil Özde birliktelik için Halkımızla iç içe olarak tüm sorunlarımızı Yüce Mevlanın izniyle çözeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider,AK Parti Hükümetimiz, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde “Devlet, Millet İçin vardır” disturu ve modelini  başarıyla uygularken “Millet Devlet İçin vardır” anlayışını tamamen sildik.Bizler Bu Yüce Milletin Efendisi değil her zaman onların birer hizmetçisi olmayı benimedik dedi.

Gücünüzün Farkındamısınız!

“Her zaman Gücünüz Gücümüz,Gücümüz Gücünüz…!”

NEVŞEHİR'İN ULUSAL HABER SİTESİ : www.fibhaber.com

FİB Haber Merkezi olarak “Biz hep gitmişizdir.. Kimilerinin hoşuna, kimilerinin zoruna.”

             

%100 Nevşehir Haberleri Burada…FİB Haber Farkıyla…

 

Nevşehir’in Ulusal İnternet Haber Sitesi…www.fibhaber.com